Heidehoogheden openen BISTRO TWAALF 14

Opening Bistro Twaalf 14

Dinsdag 8 augustus om 18 uur was het zover. Na drie weken lang hard geklust te hebben met vrienden en familie kwamen de Heidehoogheden Heidekoningin ‘Calluna’ de 61e en Heideprinses ‘Erica’ de 42e onze Bistro officieel openen. Afgelopen weekend hebben wij met ons team proefgedraaid om de puntjes op de i te zetten zodat wij vanaf woensdag 9 augustus er helemaal klaar voor zijn om onze eerste gasten te ontvangen.

Bistro Twaalf 14 is een Franse bistro met moderne knipoog. Chef-kok en eigenaar Michael ontvangt je in een Franse bistro met een moderne knipoog. We combineren hier het beste van twee werelden. De klassieke Franse bistrokeuken is onze basis. Daar voegen we moderne elementen en gerechten aan toe. Dat zie je terug in onze warme inrichting waar hip blauw en klassiek goud elkaar hebben gevonden.

We hebben wij een leuk filmpje van de opening op onze Instagram en Facebookpagina gezet. Bekijk het filmpje en volg of like onze pagina dan meteen, want we zijn razend benieuwd wie onze 1214e volgers is!

Heidehoogheden bij Bistro Twaalf 14 Ede
Adres Bistro Twaalf 14 Ede
Champagne voor de Heidehoogheden na de opening van Bistro Twaalf 14 Ede

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest