Franse bistro met hippe gerechten

De Franse bistrokeuken met klassiekers als Franse uiensoep, tournedos en slakken, zijn ons handelsmerk. Net als het ongedwongen genieten in een warme en intieme huiskamersfeer. Daar voegen we wat hippe gerechten aan toe.

We voegen ook een vleugje Hollands glorie toe. We mogen dan een Franse bistro zijn, we blijven die lekkere saté serveren waar onze gasten fan van zijn. Bovendien hanteren we een betaalbare prijs.

Beleef en proef de klassieke Franse bistrosfeer met een moderne knipoog. Samen met jou maken we van BISTRO TWAALF 14 een bruisend begrip in Ede en omstreken.

BISTRO TWAALF 14 is goed te herkennen: we zitten in dat blauw geverfde pand aan de Stationsweg. Wees welkom in onze klassieke Franse bistro met een moderne knipoog.

Nieuwe naam, bekend gezicht

BISTRO TWAALF 14 is een nieuwe naam in Ede met een bekend gezicht in de keuken. Michael is sinds augustus 2017 de chef-kok èn eigenaar van deze op en top Franse bistro.

Het koken heeft Michael met de paplepel meegekregen. Als jongen van 14 stond hij al zijn mannetje in de afwaskeuken. Na zijn vakopleiding aan de Middelbare Hotelschool in Wageningen, trad hij aan als chef-kok. Met meer dan 20 jaar kookervaring in zijn rugzak, was de tijd rijp om het horecabedrijf van zijn moeder over te nemen.

Bij een nieuwe start als ondernemer, hoort een nieuwe naam. BISTRO TWAALF 14 in Ede is genoemd naar het adres waar tot voor kort het bedrijf van de moeder van Michael te vinden was, Anders & Co. Op de huisnummers 12 en 14 aan de Stationsweg in Ede.

Ons Team

Michael

Michael

Chef-kok van Bistro TWAALF 14 in Ede

Brigitte

Brigitte

Steun en toeverlaat van Michael

Pin It on Pinterest