Over BISTRO TWAALF 14

Franse bistro met hippe gerechten

De Franse bistrokeuken met klassiekers als Franse uiensoep, tournedos en slakken, zijn ons handelsmerk. Net als het ongedwongen genieten in een warme en intieme huiskamersfeer. Daar voegen we wat hippe gerechten aan toe.

Beleef en proef de klassieke Franse bistrosfeer met een moderne knipoog. Samen met jou maken we van BISTRO TWAALF 14 een bruisend begrip in Ede en omstreken.

BISTRO TWAALF 14 is goed te herkennen: we zitten in dat blauw geverfde pand aan de Stationsweg. Wees welkom in onze klassieke Franse bistro met een moderne knipoog.

Bistro Twaalf 14

BISTRO TWAALF 14  bestaat sinds 2017. Michael is naast eigenaar ook de chef-kok van deze op en top Franse bistro.

Het koken heeft Michael met de paplepel meegekregen. Als jongen van 14 stond hij al zijn mannetje in de afwaskeuken. Na zijn vakopleiding aan de Middelbare Hotelschool in Wageningen, trad hij aan als chef-kok. Met meer dan 20 jaar kookervaring in zijn rugzak, was de tijd rijp om het horecabedrijf van zijn moeder over te nemen.

Brigitte had vooraf niet het plan om veel met haar partner samen te gaan werken. Zij heeft een vaste baan en vond dat prima. ,,Ik had ook niet het idee dat zoveel samen zijn, zou werken. Maar het blijkt fantastisch te zijn’’, concludeert Hendriks. ,,Wij zitten samen compleet op één lijn. En ik vind het ontzorgen van onze gasten zo ontzettend leuk. Ik ben de gastvrouw van de bistro. In die rol zorg ik ervoor dat mensen een fijne, ontspannen avond hebben waarin het hen aan niets hoeft te ontbreken. De glimlach van gasten, de ontspanning, het zichtbare genieten. Dat maakt mij een gelukkig mens.’

Bij een nieuwe start als ondernemer, hoort een nieuwe naam. BISTRO TWAALF 14 in Ede is genoemd naar de huisnummers van het blauwe pandje aan de Stationsweg in Ede.

Ons Team

Michael

Michael

Chef-kok

Bistro TWAALF 14 in Ede

Brigitte

Brigitte

Gastvrouw

Bistro Twaalf 14 in Ede

Pin It on Pinterest