Bistro twaalf 14 sponsort klimmen tegen MS

Bistro twaalf 14 sponsort Ede klimt tegen kanker

Op maandag 6 juni 2022 (2de Pinksterdag) zal de 10de editie plaatsvinden van klimmen tegen MS op de flanken van de Mont Ventoux. Onze vriendengroep “Team Hysteria” gaat deze beklimming aan. Om hun te steunen hebben wij een smakelijke actie bedacht.

In de week van 25 mei t/m 5 juni toveren wij onze Brochette Bali om naar Plat Mont Ventoux. Van elk verkochte spies doneren wij 5 euro aan Team Hysteria.

Mocht je niet kunnen komen in deze 2 weken en wil je dit team toch steunen dan kan dat via deze link.

WAT IS KLIMMEN TEGEN MS
Wat meer dan 10 jaar geleden begon als een kleinschalig initiatief, waarbij een aantal vrienden een sportieve uitdaging wilde koppelen aan een goed doel, is uitgegroeid tot het grootste Nederlandse wieler- en loopevenement op de flanken van de legendarische Kale Berg, de Mont Ventoux.

WAAR DOEN ZIJ HET ALLEMAAL VOOR?
Ruim 25.000 Nederlanders ondervinden dagelijks de gevolgen van MS, een chronische zenuwziekte met een onzeker en grillig verloop. MS heeft de twijfelachtige eer om de grootste kans te geven om (op jonge leeftijd) in een rolstoel te belanden. In de meeste gevallen wordt de diagnose MS gesteld bij mensen tussen de 20 en 40 jaar oud. Te lang heeft deze ziekte onvoldoende aandacht gekregen, een oplossing voor deze ziekte is er daarom nog niet. Veel geld, voor o.a. onderzoek, is nodig om ons einddoel te bereiken; een MS-vrije wereld. Om dit einddoel te bereiken is er geen ander alternatief dan in beweging te komen. Op 6 juni 2022 zal de Mont Ventoux bewegen en zullen wij met elkaar een bijdrage leveren aan deze strijd. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest