Estafette van Ede: Michael Oosthout van Bistro Twaalf 14

Ik ben een echte vakfreak

Vandaag 6 september in de Edese post In de ‘Estafette van Ede’ wordt iedere week een min of meer bekend gezicht van het Edese centrum geportretteerd. Deze geeft het stokje vervolgens door aan een ander. Deze week is Michael Oosthout aan de beurt.

Naam: Michael Oosthout.

Geboren: 1 juni 1973.

Woonplaats: Ede.

Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: Verliefd en samenwonend met Brigitte. We zijn al twintig jaar samen. Brigitte heeft haar eigen baan, maar springt hier in waar nodig.

Opleiding: Hotelvakschool in Wageningen.

Huidige beroep: Kok en sinds kort eigenaar van Twaalf 14. Ik heb het restaurant Anders & Co van mijn moeder overgenomen en er een bistro van gemaakt. De uitstraling is net even anders.

Verder actief: Maandag is mijn vrije dag en dan ben ik te vinden op de Golfclub in Papendal. Ik rij graag motor en ben ook in mijn vrije tijd graag met eten bezig. Wat dat betreft ben ik een echte vakfreak. Wat is er nou lekkerder dan op je vrije dag uitgebreid Indisch koken? Dat is zo ontspannen.

Favoriete club: Heb ik niet echt. Ik kijk net zo lief naar Barcelona als naar Ajax. Of helemaal niets, dat is ook goed.

Favoriete cd/muziek: Ik hou van een stevig stukje rock. Pearl Jam, Audioslave of een oude cd van Nirvana. Ook Deephouse vind ik heel relaxed om naar te luisteren.

Gelooft in: Dat je moet genieten van het leven. Neem niet alles te serieus. Het leven is veel te kort om je onnodig druk te maken.

Heeft een hekel aan: Oneerlijkheid.

Lelijkste plekje in Ede: Nou dat zijn er meerdere. Het gemeentehuis bijvoorbeeld, of de Achterdoelen. Zo zonde voor al die ondernemers die daar zo hard hun best doen.

Mooiste plekje in Ede: Sowieso de hei. Of lekker naar de Mossel om een ijsje te eten.

Estafettestokje gaat naar: Willy Titalepta, eigenaar van Willy’s 2 go.

Omdat: We zijn al heel lang bevriend, zeker zo’n vijfendertig jaar. Willy is een harde werker. Hij is erg geliefd en maakt altijd met iedereen een praatje. 

0 reacties

Pin It on Pinterest