• Entrées

      Onze voorgerechten. De gerechten met een * zijn vegetarisch.

    • Pain et mayonnaise à l'ail

      5.00

      Waldkornbol met knoflookmayonaise.

    • Paté

      14.25

      Paté met rodeuienchutney.

    • Rillettes aux deux saumons

      14,25

      Gemaakt van gerookte en gepocheerde zalm met wasabi mayonaise.

    • Soupe d'asperges*

      9.25

      Gebonden asperge soep met ham* en ei.

      *zonder ham is ook mogelijk

    • Salade fromage chèvre

      12.50

      Salade met gekarameliseerde geitenkaas, peer en honing.

    • Steak tartare

      14.25

      Aangemaakt met sjalot, kappertjes, augurk en eidooier apart.

    • Champignons farcis

      13.50

      Champignonhoedjes gevuld met mousse en kaas gegratineerd in de oven.

    • Croquettes de crevettes

      12.75

      Garnalenkroketjes met chili-ketjapsaus.

    • Escargots

      12.25

      Slakken op bourgondische wijze uit de oven met extra knoflook.

    • Moules

      11,75

      Mosselen uit de oven met ui en kruidenboter.

    • Les Spécialités du Chef

      BISTRO TWAALF 14 staat bekend om zijn heerlijke tournedos. Deze hebben een unieke combinatie van kwaliteit uit Zuid-Amerika en de smaakbeleving van runderen die in Uruguay leven in een waar paradijs.

    • Tournedos flambé

      35.00

      Met saus volgens klassiek recept aan tafel bereid. Deze tournedos moet je een keer geproefd en gezien hebben! Min. 2 personen.

    • Tournedos roquefort

      33.75

      Met roquefortsaus.

    • Entrecôte Beurre café de Paris

      34.25

      Betekent letterlijk ’tussen de ribben’. Deze entrecôte  is 200 dagen grainfed. Wat een mooie ‘vermarmering’ aan het vlees geeft, wat zorgt voor een superieure malsheid en rijke smaak. Met kruidenboter.

    • Brochette à Bali

      27.25

      Ossenhaaspuntjes met sambaljus en witbrood.

    • Viandes & Poisson & Végétarien

      Onze hoofdgerechten. De gerechten met een * zijn vegetarisch.

    • Asperges Twaalf 14

      29.50

      Met ambachtelijke ham, gekookt ei, Hollandaisesaus.

    • Asperges végétariennes

      25,50

      Asperges geserveerd met gekookt ei, romige spinaziesaus.

    • Confit de canard

      27.50

      langzaam gegaarde eendenbout met zuurkool en jus.

    • Asperges au saumon

      32,50

      Op de huid gebakken zalmlende romige spinaziesaus.

    • Pour les enfants

      7.50

      Voor de kinderen: frites met keuze uit een frikandel of kipnuggets (6)  en appelmoes.

    • Desserts

      Onze nagerechten.

    • Coupe Colonel

      9,50

      citroensorbetijs met meringues & limoncellosaus – Fris, knapperig en een tikje ondeugend.

    • Crème brûlée

      6.50

      Crème brûlée voor de kleine trek

    • Crêpes Suzette

      9.50

      Flinterdunne flensjes in sinaasappelsaus met vanille-ijs – flamboyant en feestelijk.

    • Mousse au chocolate

      9.50

      Zijdezacht, intens en romig. Een droom voor de chocoladeliefhebber.

    • Plateau de fromage

      13,75

      Diverse binnen en buitenlandse kazen.

    • Gâteau au chocolat

      5.25

      Huisgemaakte chocolade taart.

    • Macarons

      5.25

      Lekker voor bij de koffie 3  Franse macarons.

    • Café & Thé

    • Espresso Martini

      9,50

      Koffiecocktail met Kahlua, Vodka en Espresso.

    • Irish coffee

      9.00

      Koffie met Irish whisky.

    • Italian coffee

      9.00

      Koffie met Amaretto.

    • thee Dammann Frères

      3.00

      Dé thee specialist sinds 1692 uit Parijs.

    • French coffee

      9.00

      Koffie met Grand Marnier.

    • Koffie, espresso

      3.50
    • Cappuccino, koffie verkeerd

      3.75
    • Chocomel warm

      4.25

      met slagroom

    • Verse munt-of gember-thee

      4.00
    • Latte macchiato

      4.25
    • Frans drankje erbij!

      Bij lekker eten, hoort een goed drankje. Geheel in bistro-stijl kun je bij ons een Pernod of appelcider bestellen. Bekijk ook onze wijnkaart of vraag onze gastvrouw of –heer naar een passende wijnspijstip.

    • Appelcider

      4.25
    • Champagne

      11.75

      Varnier-Fanniere Brut Grand Cru is een kwalitatief hoogstaande Champagne. De druivenoogst komt van de beste wijngaarden in de Champagne-regio.
      100% Chardonnay, 3 jr sur lattes, dosage 10gr.
      .

    • Crémant

      7.50

      Crémant is een mousserende wijn uit Frankrijk. Het lijkt op champagne maar het mag geen champagne genoemd worden. Maar waarom? Mousserende wijn mag alleen champagne heten als het uit de gelijknamige regio komt. Maar dit maakt een Crémant niet minder lekker!

    • Pernod

      4.75

      Met meer dan 200 jaar bestaan ​​is Pernod het oudste Franse anijsmerk. Beroemd sinds 1805 vanwege zijn sterke drank met absintextracten die erg populair zijn bij kunstenaars en dichters, bevestigt het een eeuw later zijn succes met Pernod-anijs, een aperitief op basis van verse steranijs en nieuwe smaak

Pin It on Pinterest