Menu de Noël 2020

Lieve gasten, we zijn uitverkocht!

Je kan je menu ophalen op 1e, 2e en 3e kerstdag tussen 14 en 16 uur.

Entrées froides:

o Duo sauvage, gerookte eendenborstfilet en wildpaté met gekonfijte zilveruitjes

o Steak Tartare, piccalilliydressing, truffelmayonaise en kaaskoekje

o Saumon cru mariné, rauw gemarineerde zalm met mierikswortel crème

Entrées chaudes:

o Champignons farcis, champignon hoedjes gevuld met kruidige mousse gegratineerd met kaas en kruidenboter*

o Soupe de patate douce et pesto, Soep van zoete aardappel en pesto *

Plats principaux:

o Tournedos, biefstuk van de ossenhaas met rode portsaus en stroop en seizoensgroenten

o Steak de cerf, Hertenbiefstuk met zuurkoolstamppot en wildsaus met paddenstoelen + € 3,75

o Ragoût de poisson, stoof van diverse vissoorten, met preipuree

Dessert:
o Dessert de Noël

*vegatarische gerechten

0 reacties

Pin It on Pinterest

Deel dit artikel

Deel dit artikel met uw vrienden!