Menu de Noël 2019

Wij zijn beide kerstdagen open vanaf 17.uur Dit jaar hebben wij een heerlijk 4 gangen menu voor je samengesteld waarbij je zelf een keuze maakt uit de onderstaande gerechten.

4 gangen € 43,50.

 Entrées froids: 

Duo sauvage, gerookte eendenborstfilet en wildpaté met geconfijte zilveruitjes

 Fines tranches, dungesneden ossenhaas met geraspte kaas, truffelmayonaise en pijnboompitten

 Saumon en crú, rauw gemarineerde zalm met mierikswortel crème

Entrées chaudes:

Champignons farcis,  champignon hoedjes gevuld met kruidige mousse gegratineerd met kaas  en kruidenboter

Croquettes de sauvages, met een vulling van hert en grove mosterd

 Soupe de crème de champignons des forêts, bospaddenstoelen crème soep met spekreepjes

Plats principaux:

Brochette de porc, spies van varkenshaas met champignonroomsaus

 Tournedos, biefstuk van de ossenhaas met rode portsaus en stroop

 Steak de cerf, Hertenbiefstuk op een bedje van rode kool en wildsaus met paddenstoelen +  € 3,75

Morue, kabeljauw op de huid gebakken met vissaus

Dessert:

Dessert de Noël

Om teleurstelling te voorkomen reserveer op tijd!

0 reacties

Pin It on Pinterest

Deel dit artikel

Deel dit artikel met uw vrienden!