Bistro Twaalf 14 bestaat 5 jaar

Dinsdag 9 augustus 2022 bestaat bistro Twaalf 14 5 jaar. Op social media ook bekend als #hetblauwepandjeaandestationsweg


Hoe gaat het met jullie? 
Très Bien! Toen we na de lockdown weer open mochten, hebben de gasten ons massaal weten te vinden en heeft dit ons weer vertrouwen gegeven in wat wij doen. 

Wat heeft 5 jaar ondernemen jullie gebracht? 
Vrijheid, je eigen koers varen. Leren omdenken, zorgen dat je met beide voeten op de grond blijft staan. Waardevolle en leuke samenwerkingen met collega’s uit het vak. Dit in de breedste zin, maar ook sparren over de successen en problemen waar je tegen aanloopt.

Waarom komen de gasten graag bij Bistro Twaalf 14 eten? 
Cliché, maar ja nog steeds voor onze escargots en die klassieke tournedos Flambé. Ook de jonge generatie vindt dit fantastisch om te zien en te proeven, want waar zie je nog dat er tafelbereidingen worden gedaan? 

Daarnaast voor de sfeer. Wij zijn klein, hebben een gezellig ambiance met ruime opzet.  Doordat wij elke dag zelf aanwezig zijn met ons team van ruim 8 toppers kunnen wij altijd dezelfde service en kwaliteit bieden.  De gast wordt herkend en genieten van onze gastvrijheid. 

Omdat Michael zelf de inkoop doet kunnen wij een goede kwaliteit en prijs van de gerechten bieden. Wij hebben in Ede een echte Franse bistro neergezet en daar zijn wij trots op.
 
Hoe zien jullie de toekomst? 
Vasthouden aan onze eigen concept. Wel willen we nog wat aanpassingen doen in de bistro voor meer comfort. Meegaan met veranderingen op basis wensen en behoefte van gasten. En natuurlijk volgen wij de ontwikkelingen in de markt. 

Wat hebben jullie met de Heideweek? 
5 jaar geleden viel de opening van onze bistro samen met de heideweek. Tijdens onze receptie hebben de Heidehoogheden Koningin Calluna 61e Birgit van Engelshoven en Prinses Erica XLII Robin van den Broek onze bistro officieel geopend. 

Vanaf dat moment vieren wij elk jaar ons bestaan met een smakelijke actie. Vanaf 10 augustus kan je de hele maand augustus heerlijk komen genieten van een 4 gangen verrassingsmenu voor twee personen.

Voor een extra feestelijk tintje serveren wij vooraf onze lala heideweek cocktail. En hebben wij na afloop ook nog een leuke herinnering aan onze bistro.

Zo “ let’s celebrate good times”, come on la la la!’ en reserveer alvast een tafel via 0318-612435 of klik hier.

Pin It on Pinterest